Igal aastal uue hooga: rabarberid

Mitu nädalat tagasi vaatasin igatsevalt tillukesi rabarberijupikesi, mis olid oma pead alles mullast välja ajanud. Mu rõõm oli ääretu, kui nüüd nägin, et nendest jupikestest on päris pikad varred sirgunud. Ma lihtsalt poleks suutnud kauem kannatada, et seda beseekattega rabarberikooki uuesti teha, mida aasta tagasi katsetasin. Esialgu tundub üpris tüütu seda teha: kõigepealt põhi, siis rabarberid pehmeks ja siis veel munavalged vahustada ja kõik see kokku panna. Tegelikult tasub see kõik ennast ära, komponente on vähe ja lõpptulemus on oioi kui maitsev. Soojalt mõnus jäätisega, külmalt üksi.

PICT0002

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: