Kõrvitsamuffinid

Polnud kunagi varem selliseid asju teinud, kuid kujutasin ette, et need võivad imelised olla. Seega kasutasin juhust, et ema oli suurema laari kõrvitsapüreed valmis teinud ja hakkasin meisterdama. See oli tegelikult juba mitu nädalat tagasi ja seega ma olen jälle ära unustanud, kust ma täpselt retsepti võtsin. See võis olla siit või siit.

Martsipani ma ei kasutanud. Poole jahust vahetasin täisteranisujahu vastu ning suhkru hulka segasin ka tumedamat varianti. Maitseaineid läks olemasolu järgi. Koguse tegin topelt, sest isu oli suur ja püreed täpselt parasjagu. Tainast tuli aga nii palju, et oleks saanud kaks plaaditäit muffineid. Ma ei viitsinud aga oodata ja valasin ülejäänu keeksivormi. Sai kah hea🙂

Tulemus oli ülihea!

 

Minu esimene martsipaniga kaetud tort.

Põhjaks biskviit, vahel vaarikamoos ja kohupiima-vahukoore segu. Peal roosaks värvitud martsipan. Väljanägemine pole just ideaalne, sest martsipani rullimise ajal astus sünnipäevalaps, kellele kook mõeldud, juba uksest sisse. Kondiitripritsi ma ka tavaliselt ei kasuta, nii et sain kiiruga kahe uue asjaga kätt harjutada.

One Response

  1. you are in point of fact a just right webmaster. The site
    loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick.
    Also, The contents are masterwork. you’ve performed a great job on this topic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: